0761 -12 66 44mail@kitchenevents.se
Välj en sida

Hyra kock i Täby

Hyr en kock i Täby

Varför inte ta chansen att hyra kock i Täby eller dess omnejd? Vi på Kitchen Events Sweden har en omfattande kunskap inom matlagning och dylikt. Du kan anlita oss och våra kockar för dop, bröllop, möhippa, svensexa och öppet hus med mera. Vi på Kitchen Events Sweden ser till att just din mat och din bjudning verkligen blir så perfekt som den kan bli.

Stor valfrihet

När man anlitar oss för att hyra en kock, så kan man välja mellan färdiga menyer och egenpåfunna menyuppsättningar. När man anlitar oss på Kitchen Events Sweden, så är vi väldigt måna om att alla middagar och bjudningar blir väldigt speciella och helt enligt de förutsättningar, behov och önskemål som kunden i fråga har.

Alla skall bli nöjda

Vårt främsta mål med alla uppdrag är att göra kunden 100 procent nöjd. Om kunden inte blir nöjd, så har vi misslyckats med vårt uppdrag. Vi diskuterar gärna olika lösningsförslag med dig som kund. Vi har olika prisnivåer på olika menysammansättningar, så det finns en stor möjlighet att få en alldeles speciell middag helt enligt dina önskemål.

Bufféer

Om man är mer intresserad av våra bufféer, så kan man komma till oss på Kitchen Events Sweden och avnjuta fantastiska bufféer med många olika maträtter att välja mellan. Detta är väldigt prisvärt, delikat och du får dessutom en fantastisk upplevelse.

Är du intresserad?

Om du är intresserad av att hyra kock i Täby, så kan vi berätta mera för dig och diskutera olika lösningar med dig utifrån dina önskemål och beträffande det vis som du vill ha det på. Genom att hyra kock av oss på Kitchen Events Sweden, så slipper man att ordna maten till den fest eller tillställningen som är i faggorna att genomföra. Vi på Kitchen Events Sweden ser fram emot att inleda ett samarbete, oavsett om du vill hyra kock eller är intresserad av någon annan av våra tjänster.